UVJETI KORIŠTENJA – ZA KORISNIKE DRUGIH MREŽA

1. Usluga „A1 Xplore TV za korisnike drugih mreža“ (dalje u tekstu: Usluga) dostupna je za aktivaciju svim korisnicima koji se registriraju putem internetske stranice www.A1xploretv.hr bez obzira putem kojeg operatora ostvaruju pristup Internetu.

2. Usluga se naplaćuje putem kreditne kartice, proporcionalno danima korištenja usluge tijekom obračunskog razdoblja. Uslugu nije moguće platiti karticom na rate.

3. Putem A1 Xplore TV usluge korisnici drugih mreža mogu platiti kreditnom karticom pojedinačnu utakmicu (bez pretplate na A1 Xplore TV uslugu) putem opcije Plati pa vidi – potrebna je samo registracija na www.A1xploretv.hr.

4. Kreditne kartice putem kojih je moguće kupiti Uslugu su Visa, Master Card, American Express i Diners. Nakon uspješne autorizacije i kupovine usluge korisnik će na registriranu email adresu dobiti potvrdu o kupovini Usluge.

5. Za razmatranje prigovora korisnika na tehničke poteškoće potrebno je istu prijaviti tijekom trajanja Plati pa vidi događaja. Prigovori pristigli nakon završetka Plati pa vidi događaja smatrat će se nevažećima. Neovisno o minimalnim tehničkim uvjetima za korisnike drugih mreža A1 Hrvatska nije odgovorna i ne može snositi odgovornost za nemogućnost korištenja Usluge ili za ograničeni pristup Usluzi zbog preopterećenosti interneta ili zbog greški ili problema vezanih uz uređaje i mrežu, koji su izvan kontrole A1 Hrvatske.

6. Usluga omogućuje pristup određenom televizijskom sadržaju iz A1 ponude putem prijemnih uređaja u Hrvatskoj i na teritoriju država članica EEA sukladno uvjetima iz EU uredbe o prekograničnoj prenosivosti usluga internetskog sadržaja na unutarnjem tržištu.

7. Uređaji na kojima je moguće koristiti Uslugu su smartphone-i i tableti s Android i iOS operativnim sustavima, računala, TV uređaji s Android operativnim sustavom, Android TV box, Amazon Fire stick. Korisnik je dužan prije aktivacije usluge provjeriti raspoloživost usluge za prijemni uređaj na kojem namjerava Uslugu koristiti (značajke uređaja putem kojih je moguće koristiti Uslugu dostupne su na www.A1xploretv.hr). Korisnik mora osigurati ispravno funkcioniranje prijemnog uređaja. Za korištenje Usluge potrebno je s prijemnim uređajem biti spojen na Internet, imati instaliranu Xplore TV aplikaciju te posjedovati dodatne računalne programe, ovisno o prijemnom uređaju. Za optimalnu kvalitetu slike i usluge potrebna je kontinuirana minimalna brzina od 2 Mbit/s.

8. Uslugu je moguće koristiti dok je prijemni uređaj spojen na Internet, bez obzira radi li se o spajanju putem mobilne ili fiksne mreže, wireless veza ili Hot Spotova. Za korištenje Usluge potreban je kvalitetan pristup Internetu tj. korištenje usluge ovisi o uvjetima i kvaliteti internetske veze korisnika.

9. Aktivirana Usluga automatski će se produžavati za naredni mjesec sve dok korisnik ne zatraži isključenje Usluge sukladno točki 12. ovih uvjeta.

10. Upute vezane za proces registracije i aktivacije Usluge dostupne su na www.A1xploretv.hr.

11. Uslugu je moguće uključiti (aktivirati) bez ugovorne obveze putem internetske stranice www.A1xploretv.hr ili na A1 prodajnom mjestu.. 12. Isključenje Usluge može se zatražiti putem internetske stranice www.A1xploretv.hr.

13. Korištenje Usluge na prijemnim uređajima kojima se koriste djeca i maloljetnici, kao i onemogućavanje pristupa dijelu sadržaja ovisno o dobnom ograničenju sadržaja i uzrastu djeteta, odgovornost je njihovih zakonskih zastupnika.

14. Korisnik može koristiti Uslugu na 4 različita prijemna uređaja, ali maksimalno na jednom uređaju u isto vrijeme.

15. Svi televizijski programi i ostali sadržaj kojem se može pristupiti putem Usluge mogu se koristiti isključivo u privatne svrhe. Strogo je zabranjeno sadržaj kojem se pristupa putem Usluge javno prikazivati, dalje prenositi ili na bilo kakav način objavljivati javnosti.

16. Obzirom da prilikom korištenja Usluge dolazi do povećanog korištenja podatkovnog prometa (downloada i uploada), preporuča se korištenje Usluge uz pristup Internetu koji omogućuje veće količine (besplatnog) podatkovnog prometa.

17. A1 Hrvatska se u potpunosti odriče svake odgovornosti za štetu koja može nastati Korisniku i trećima: uslijed neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja Usluge, ako predmetna šteta nije nastala krivnjom radnika A1 Hrvatska. A1 Hrvatska neće odgovarati za bilo koju štetu koja može nastati zbog prekida internetske konekcije prilikom korištenja Usluge. Na korištenje Usluge primjenjivat će se odredbe važećeg Zakona o elektroničkoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na pružanje i korištenje Usluge.

18. A1 Hrvatska zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja, o čemu će korisnik biti obaviješten putem web stranice www.A1.hr ili na drugi prikladan način.

19. Ponuda A1 Xplore TV 40,00 kn popust na mjesečnu naknadu od 11.10.2019. omogućuje novim korisnicima A1 Xplore TV samostalne usluge 40,00 kn popusta na iznos mjesečne naknade u trajanju 24 mjeseca od dana aktivacije. Promocija se ne odnosi na korisnike koji A1 Xplore TV samostalnu uslugu aktiviraju putem web registracijske stranice.


Uvjeti korištenja primjenjuju se od 29.10.2020. godine.